• Biyoloji 8 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 2

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 3

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 4

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 5

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 6

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 7

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 8

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 9

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 10

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 11

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 12

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 13

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 14

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 15

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 16

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 17

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 18

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 19

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

Soru 20

A) Şıkkı
B) Şıkkı
C) Şıkkı
D) Şıkkı

1.D 2.C 3.A 4.B 5.C 6.A 7.C 8.A 9.B 10.C 11.A 12.B 13.C 14.D 15.B 16.C 17.D 18.A 19.B 20.D