• İngilizce 2 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I prefer chicken ………. fish.

A) from
B) in
C) on
D) to

Soru 2
Sue’s children are too young to look after ………. .

A) themselves
B) yourselves
C) himself
D) herself

Soru 3
I have got ………. money than my sister.

A) much
B) many
C) more
D) most

Soru 4
Whatever you do, you ………. touch that switch. It’s very dangerous.

A) don’t have to
B) mustn’t
C) should
D) must

Soru 5
Last week, we ………. work very hard because we had a lot of projects.

A) has to
B) have to
C) had to
D) would

Soru 6
If the old man had some money, he ………. a taxi.

A) hire
B) to hire
C) hired
D) would hire

Soru 7
I wish I ………. a driving licence.

A) had
B) have
C) having
D) to have

Soru 8
I ………. never ………. to London before.

A) was / been
B) have / been
C) was / be
D) have / be

Soru 9
She has been in this city ………. five years.

A) since
B) from
C) for
D) at

Soru 10
We often watch TV in the afternoon, ……….?

A) do you
B) don’t we
C) do we
D) don’t you

Soru 11
Ali is 170 cm. Okan is 185 cm. Ali is ………. than Okan.

A) taller
B) younger
C) fatter
D) shorter

Soru 12
He is a ………. reader. He reads his book ………. .

A) quick / quick
B) quick / quickly
C) quickly / quick
D) quickly / quickly

Soru 13
What ………. when the accident happened?

A) were you doing
B) are you doing
C) will you do
D) do you do

Soru 14
My sister has lived in Ankara since ………..

A) she will study.
B) she is working.
C) she got married.
D) she has graduated.

Soru 15
If they played well, ………..

A) they would go to the cinema.
B) they would lose the game.
C) they would cook the meal.
D) they would win the match.

Soru 16
If you drive very fast, ………..

A) you would have an accident.
B) you’ll have an accident.
C) you have an accident.
D) you had an accident.

Soru 17
A: ………. one do you want?
B: I want the yellow t-shirt.

A) Where
B) Why
C) Which
D) When

Soru 18
A: ……….……….
B: Since 2010.

A) Have you been here?
B) When did you come here?
C) Why have you been here?
D) How long have you been here?

Soru 19
A: Would you like some more cake?
B: ………………..

A) Yes, it’s mine.
B) No, I’m not.
C) No, thanks.
D) Yes, I do.

Soru 20
A: What were you doing at 7 yesterday?
B: ………………

A) I was sleeping at home.
B) I watch TV every night.
C) I’ll go out for lunch.
D) I’m going shopping.

1. D 2. A 3. C 4. B 5. C 6. D 7. A 8. B 9. C 10. B 11. D 12. B 13. A 14. C 15. D 16. B 17. C 18. D 19. C 20. A