• İngilizce 2 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
They haven’t gone out – - – - last Friday.

A) for
B) yet
C) since
D) then

Soru 2
My father has flown just two times – - – - .

A) up to now
B) already
C) since
D) for

Soru 3
- – - – Murat was working abroad, his daughter was born.

A) How
B) Which
C) Where
D) While

Soru 4
Zeynep was walking – - – - inside the room. So the baby didn’t wake up.

A) loudly
B) silently
C) loud
D) silent

Soru 5
My students’ English exam scores are – - – - than Maths’.

A) better
B) best
C) good
D) the best

Soru 6
Emin is – - – - student in the class.

A) clever
B) less clever
C) the most clever
D) more clever than

Soru 7
They can paint their flat – - – - .

A) myself
B) yourself
C) ourselves
D) themselves

Soru 8
The broken doors – - – - by my father at the moment.

A) was repaired
B) could be repaired
C) are being repaired
D) were being repaired

Soru 9
A: What about – - – - something unusual? For example, watching a horror film.
B: Yes, it is a good idea.

A) doing
B) done
C) did
D) do

Soru 10
İlker would prefer – - – - at home rather than to go out with them.

A) stay
B) to stay
C) staying
D) have stayed

Soru 11
Before dinner, my wife and I – - – - something for dinner from the supermarket.

A) saw
B) run
C) started
D) bought

Soru 12
A: Would you – - – - to drink coffee or milkshake?
B: Of course, coffee.

A) rather
B) prefer
C) know
D) call

Soru 13
I think that long blue T-shirt – - – - you better.

A) should buy
B) could try
C) will suit
D) went with

Soru 14
What – - – - you – - – - before you went to the hospital?

A) did / do
B) do / have
C) are / studying
D) will be / tasting

Soru 15
Ayşe – - – - in the school volleyball team while she – - – - to primary school.

A) heard / has gone
B) having / is having
C) were / are going
D) was / was going

Soru 16
Emily: May I use your dictionary?
Emily asked me if she – - – - use my dictionary.

A) might
B) may
C) can
D) will

Soru 17
Ali asked Barış if he wanted to watch a film with him.
Ali to Barış: – - – - ?

A) Where do you want to watch a film
B) Why did you stay at home alone
C) Do you want to watch a film with me
D) Did you want to watch a film with Barış

Soru 18
I would help poor people
If – - – - .

A) she loses the match
B) they worked very well
C) you could see a doctor
D) I had much more money

Soru 19
My family members aren’t with me now. I wish – - – - .

A) they were with me
B) they will be here
C) they like being here
D) they aren’t there now

Soru 20
Sue has never tasted Chinese food, – - – - ?

A) does she
B) has she
C) doesn’t she
D) hasn’t she

1.C 2.A 3.D 4.B 5.A 6.C 7.D 8.C 9.A 10.B 11.D 12.B 13.C 14.A 15.D 16.A 17.C 18.D 19.A 20.B