• İngilizce 3 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I’m cleaning the house ………… listening to the news at the same time.

A) and
B) yet
C) if
D) so

Soru 2
I never eat much ………… I put on weight easily.

A) nor
B) to
C) or
D) but

Soru 3
………… Ankara is the capital city of Turkey.

A) A
B) The
C) -
D) An

Soru 4
………… bike is faster than yours.

A) Mine
B) Hers
C) He
D) My

Soru 5
The baby wants to drink ………… milk.

A) some
B) any
C) many
D) a few

Soru 6
How ………… problems do you solve in a day?

A) long
B) often
C) much
D) many

Soru 7
This car is ………… not ………… .

A) my / your
B) yours / mine
C) mine / your
D) my / yours

Soru 8
Look at ………… men over there! They’re fighting.

A) those
B) these
C) this
D) that

Soru 9
………… is my friend Tom.

A) The
B) This
C) They
D) Those

Soru 10
………… is the most hardworking student in your class?

A) Whose
B) Which
C) Who
D) Why

Soru 11
Oil ………… you fat.

A) make
B) makes
C) to make
D) is making

Soru 12
What ………… he …………?

A) do / do
B) do / does
C) does / do
D) does / does

Soru 13
I hate cigarette. I ………… smoke.

A) never
B) usually
C) always
D) often

Soru 14
The doorbell is ………… . Can you open the door?

A) laughing
B) travelling
C) ringing
D) looking

Soru 15
The train is going to arrive ………… .

A) last week
B) yesterday
C) often
D) soon

Soru 16
I’m typing the letters ………… .

A) at the moment
B) every day
C) usually
D) always

Soru 17
I have a ………… in my kitchen.

A) table wooden round small
B) small round wooden table
C) round small table wooden
D) wooden table small round

Soru 18
A: ………… do you usually go for your holiday?
B: To Antalya.

A) Why
B) How
C) What
D) Where

Soru 19
A: What do you usually do at the weekends?
B: ……………………

A) I go to the cinema with my friends.
B) I’m watching TV at the moment.
C) I’m going to play football.
D) I’ve cleaned the house.

Soru 20
A: ……………………
B: At 8 o’clock.

A) Do you like chocolate?
B) How do you go to work?
C) What time do you get up?
D) Where does your sister live?

1. A 2. D 3. C 4. D 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. C 11. B 12. C 13. A 14. C 15. D 16. A 17. B 18. D 19. A 20. C