• İngilizce 3 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
She doesn’t like meat, – - – - does his mother.

A) or
B) nor
C) but
D) and

Soru 2
A: Where is – - – - bag?
B: Your bag is over there.

A) his
B) mine
C) their
D) my

Soru 3
Serap didn’t study for the exam, – - – - she got a low mark.

A) so
B) nor
C) but
D) or

Soru 4
- – - – men are the oldest workers of the company.

A) This
B) That
C) These
D) They

Soru 5
Mary is at work. She is working – - – - .

A) tomorrow
B) sometimes
C) yesterday
D) at the moment

Soru 6
I can’t buy this t-shirt because I haven’t got – - – - money with me now.

A) some
B) any
C) many
D) a few

Soru 7
A: Would you like some coke?
B: No, thanks. – - – - coke.

A) I love
B) I like
C) I hate
D) I enjoy

Soru 8
I am new here so I have – - – - friends in this city.

A) any
B) a few
C) a little
D) much

Soru 9
A: Do you have any plans for the weekend?
B: Yes , – - – - .

A) I went to İstanbul to visit my friend
B) I usually go shopping on Tuesdays
C) I am going to drive to Ankara
D) I have gone to New York City

Soru 10
The post office – - – - at 5 p.m. every weekday.

A) studies
B) works
C) comes
D) closes

Soru 11
They are going to move their new house – - – - .

A) next week
B) at the moment
C) yesterday
D) often

Soru 12
Serkan is a mechanic. – - – - a car at the moment.

A) He is going to fix
B) He is fixing
C) He will fix
D) He fixed

Soru 13
- – - – people are there on the bus now?

A) How long
B) How often
C) How many
D) How much

Soru 14
What time does your father – - – - to work?

A) goes
B) went
C) go
D) going

Soru 15
Ali bought a – - – - last week.

A) new black leather jacket
B) black jacket new leather
C) leather black new jacket
D) jacket new leather black

Soru 16
Hasan loves cooking. He often – - – - his mother in the kitchen.

A) helping
B) helps
C) helped
D) help

Soru 17
The walls of my house are very dirty, so – - – - .

A) I am going to paint them at the weekend.
B) he has wonderful paintings in his room.
C) we are flying to London next week.
D) they will buy a new car.

Soru 18
A: – - – - often do you visit your relatives?
B: Every month.

A) How
B) Why
C) What
D) Where

Soru 19
Selma doesn’t like fast-food. She – - – - eats fatty food.

A) always
B) often
C) never
D) usually

Soru 20
A: Do you need anything for the cookies?
B: We need – - – - butter and – - – - eggs.

A) a little / much
B) a few / many
C) many / much
D) some / a few

1.B 2.D 3.A 4.C 5.D 6.B 7.C 8.B 9.C 10.D 11.A 12.B 13.C 14.C 15.A 16.B 17.A 18.A 19.C 20.D