• İngilizce 4 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
We read books ………… the evenings.

A) at
B) up
C) of
D) in

Soru 2
She always sits ………… me in the class.

A) between
B) under
C) behind
D) on

Soru 3
I went to İzmir two years ……….. .

A) for
B) next
C) ago
D) then

Soru 4
Have you ……….. been to India?

A) ever
B) already
C) before
D) yet

Soru 5
They have been married ……….. 1994.

A) before
B) ever
C) since
D) for

Soru 6
Emre hasn’t seen his uncle since ………… .

A) 3 days
B) 4 years
C) a week
D) June

Soru 7
I’m ………… than my brother.

A) tall
B) taller
C) tallest
D) the tallest

Soru 8
Who is ………… footballer in Turkey?

A) good
B) better
C) best
D) the best

Soru 9
Chinese is more ………… than English.

A) delicious
B) difficult
C) expensive
D) handsome

Soru 10
Tea is ………… popular than coffee in our country.

A) many
B) much
C) more
D) most

Soru 11
Men drive more ………… than women.

A) simply
B) suddenly
C) sincerely
D) dangerously

Soru 12
The young man behaved ………… and saved the little child from drowning.

A) boldly
B) boldest
C) bolder
D) bold

Soru 13
Happiness is ………… important ………… money.

A) most / then
B) than / most
C) then / more
D) more / than

Soru 14
His idea ………… excellent.

A) had
B) was
C) has
D) were

Soru 15
I have ………… in Kütahya for five years.

A) thrown
B) watched
C) moved
D) lived

Soru 16
He didn’t ………… his hands after dinner.

A) wash
B) washed
C) washing
D) to wash

Soru 17
We ………… a bear in the forest last week.

A) saw
B) see
C) seeing
D) to see

Soru 18
They haven’t ………… to Egypt.

A) be
B) to be
C) been
D) being

Soru 19
The roads are slippery. Be careful! You ………… fall down.

A) must
B) may
C) should
D) would

Soru 20
I lost my keys in the dark and I ………… find it.

A) couldn’t
B) shouldn’t
C) wouldn’t
D) hadn’t

1. D 2. C 3. C 4. A 5. C 6. D 7. B 8. D 9. B 10. C 11. D 12. A 13. D 14. B 15. D 16. A 17. A 18. C 19. B 20. A