• İngilizce 4 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
The first lesson starts – - – - 8:00 a.m. – - – - the mornings.

A) at / on
B) in / on
C) at / in
D) on / at

Soru 2
They got married – - – - Saturday last week.

A) on
B) in
C) at
D) up

Soru 3
He went to İzmir three months – - – - .

A) next
B) ago
C) last
D) yesterday

Soru 4

The car is – - – - the bus and the truck.

A) in front of
B) opposite
C) behind
D) between

Soru 5
You can buy different presents from the – - – - shops around the Topkapı Palace.

A) region
B) capital
C) souvenir
D) tour

Soru 6
Mehmet visited Anıtkabir and – - – - places in Ankara yesterday.

A) capital
B) historical
C) mosque
D) population

Soru 7
İstanbul is – - – - than Antalya.

A) the most crowded
B) more crowded
C) crowded as
D) crowded

Soru 8
He won the car race and became the champion. He is – - – - driver of the country.

A) good
B) better
C) the best
D) well

Soru 9
He – - – - to work in his new office yesterday.

A) begin
B) began
C) begun
D) begins

Soru 10
A: Where were you born?
B: – - – - .

A) I was born in Aydın
B) I was a student in Ankara
C) I was happy to live in Aydın
D) I went to Ankara for business

Soru 11
My house is – - – - than Mehmet’s but his house is – - – - than mine.

A) expensive / big
B) expensive / the biggest
C) more expensive / bigger
D) the most expensive / bigger

Soru 12
Turtles move – - – - while rabbits can move – - – - .

A) quickly / slow
B) quick / slowly
C) fast / slowly
D) slowly / fast

Soru 13
It is 11 a.m. now and İpek has not woken up – - – - .

A) for
B) since
C) yet
D) just

Soru 14
You must speak – - – - in hospitals and libraries.

A) quietly
B) loudly
C) sincerely
D) suddenly

Soru 15
A: I have a terrible headache for hours.
B: I think – - – - .

A) you can be a nurse
B) you must go to school
C) you can study English
D) you should see a doctor

Soru 16
A: – - – - I use your phone? I forgot mine at home.
B: Sure.

A) Must
B) May
C) Should
D) Would

Soru 17
We should eat more fruit and – - – - to have a healthy life.

A) snacks
B) chips
C) chocolate
D) vegetable

Soru 18
Mary has lived in England for 20 years, so he – - – - speak English well.

A) would
B) could
C) can
D) may

Soru 19
A: – - – - you – - – - your homework?
B: No, not yet.

A) Have / done
B) Had / doing
C) Has / done
D) Have / did

Soru 20
In Ramadan Feast, children – - – - their relatives, neighbours and get candies in Turkey.

A) watch
B) play
C) live
D) visit

1.C 2.A 3.B 4.D 5.C 6.B 7.B 8.C 9.B 10.A 11.C 12.D 13.C 14.A 15.D 16.B 17.D 18.C 19.A 20.D