• İngilizce 5 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I ………… football yesterday with my friends.

A) play
B) played
C) playing
D) to play

Soru 2
They didn’t ………… to the theatre last weekend.

A) go
B) went
C) gone
D) going

Soru 3
I have ………… in England for ten years.

A) live
B) lived
C) living
D) to live

Soru 4
My mother was ………… the house when she fell down.

A) ringing
B) sitting
C) cleaning
D) starting

Soru 5
Tomorrow ………… a very busy day for me.

A) was
B) will be
C) are
D) has been

Soru 6
Ali has studied English ………… morning .

A) since
B) for
C) just
D) yet

Soru 7
Ayla was cutting the meat ………… she cut her finger.

A) before
B) after
C) while
D) when

Soru 8
Today I woke up earlier ………… usual.

A) from
B) after
C) than
D) then

Soru 9
Seda writes ………… carefully than her brother.

A) much
B) many
C) most
D) more

Soru 10
You should drive more ………… . You will have an accident.

A) comfortably
B) fluently
C) slowly
D) happily

Soru 11
The weather is ………… than yesterday.

A) bad
B) worst
C) less
D) worse

Soru 12
Be quite, …………?

A) have you
B) will you
C) are you
D) do you

Soru 13
Ayşe is studying in her room, …………?

A) is she
B) wasn’t she
C) was she
D) isn’t she

Soru 14
He hasn’t played tennis before, ……….?

A) are you
B) will they
C) has he
D) does she

Soru 15
Let’s go to the cinema, …………?

A) shall we
B) did we
C) do we
D) were we

Soru 16
We haven’t eaten anything since ………… .

A) hours
B) days
C) a long time
D) yesterday

Soru 17
She will be a teacher ………… .

A) since March
B) last year
C) for a week
D) in the future

Soru 18
I ………… have long hair but I had it all cut off.

A) might
B) should
C) used to
D) have to

Soru 19
………… you ………… to watch horror films when you were a little kid?

A) Did / use
B) Are / use
C) Are / used
D) Did / used

Soru 20
The students were playing in the garden when ………….

A) they are discussing.
B) the school bell rang.
C) they will take an exam.
D) their parents have visited.

1. B 2. A 3. B 4. C 5. B 6. A 7. D 8. C 9. D 10. C 11. D 12. B 13. D 14. C 15. A 16. D 17. D 18. C 19. A 20. B