• İngilizce 5 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
My friends – - – - that TV show last night.

A) have watched
B) are watching
C) has watched
D) watched

Soru 2
What – - – - she – - – - when you saw her?

A) was / doing
B) are / doing
C) does / do
D) has / done

Soru 3
I haven’t seen her – - – - a long time.

A) before
B) yet
C) since
D) for

Soru 4
Where – - – - you – - – - your car yesterday?

A) will / park
B) do / park
C) did / park
D) have / parked

Soru 5
She hasn’t swum in the sea – - – - she moved this city.

A) never
B) since
C) for
D) ever

Soru 6
I was studying English when – - – - .

A) my father comes home at 18:00
B) my mother has cooked dinner
C) Selin will enter the room
D) Arda called me

Soru 7
I – - – - a luxurious house in Ankara in the future.

A) will buy
B) buy
C) bought
D) have bought

Soru 8
My grandmother – - – - me stories when I was a kid.

A) tell
B) tells
C) used to tell
D) is telling

Soru 9
Where – - – - he – - – - next summer?

A) will / go
B) does / go
C) was / going
D) were / going

Soru 10
Let’s eat out, – - – - ?

A) is he
B) will you
C) does she
D) shall we

Soru 11
Mario never comes to school on time, – - – - ?

A) did he
B) does he
C) didn’t he
D) doesn’t he

Soru 12
Don’t spend too much time on the Net, – - – - ?

A) will you
B) don’t they
C) does he
D) didn’t we

Soru 13
What – - – - you – - – - when you were in Erzurum?

A) will / do
B) have / done
C) did / use to do
D) are / use to do

Soru 14
- – - – the teacher was answering the question, the manager got into the class.

A) When
B) While
C) Before
D) Since

Soru 15
I – - – - properly for two weeks.

A) was sleeping
B) haven’t slept
C) hasn’t slept
D) slept

Soru 16
I can’t hear you. Can you speak more – - – - ?

A) comfortably
B) carelessly
C) loudly
D) slowly

Soru 17
This English exam is – - – - than the last one.

A) hard
B) the hardest
C) so hard
D) harder

Soru 18
A house in Bursa is – - – - than a house in Çankırı.

A) expensive
B) so expensive
C) more expensive
D) the most expensive

Soru 19
There are – - – - people in İstanbul than in İzmir.

A) more
B) much
C) many
D) a lot of

Soru 20
My exam results are – - – - than yours.

A) bad
B) so bad
C) the worst
D) worse

1.D 2.A 3.D 4.C 5.B 6.D 7.A 8.C 9.A 10.D 11.B 12.A 13.C 14.B 15.B 16.C 17.D 18.C 19.A 20.D