• İngilizce 6 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
She has been talking on the phone ………… an hour.

A) for
B) since
C) from
D) then

Soru 2
We will be flying to London ………… this time tomorrow.

A) of
B) by
C) in
D) up

Soru 3
I saw a man ………… was sitting in our garden.

A) who
B) what
C) where
D) whose

Soru 4
The apples ………… I grow are delicious.

A) who
B) how
C) that
D) where

Soru 5
I didn’t go to school ………… I was ill.

A) although
B) because
C) before
D) if

Soru 6
I have been ………… for five hours.

A) travel
B) travelled
C) travelling
D) to travel

Soru 7
………… you close the window? It’s cold.

A) Are
B) Do
C) Have
D) Can

Soru 8
If the temperature is below 0, water ………… ice.

A) become
B) becomes
C) became
D) becoming

Soru 9
If I had more time, I would ………… a new foreign language.

A) learn
B) learned
C) learning
D) have learned

Soru 10
I’ll have a holiday if I ………… my work.

A) finish
B) call
C) wear
D) move

Soru 11
I’m free ………… .

A) nowhere
B) today
C) easily
D) always

Soru 12
She is ………… late to school.

A) tonight
B) away
C) fast
D) never

Soru 13
The kitchen is ………… .

A) occasionally
B) tomorrow
C) downstairs
D) excellently

Soru 14
The driver was driving too ………… .

A) yesterday
B) there
C) seldom
D) fast

Soru 15
I like your bag very ………… .

A) so
B) quite
C) such
D) much

Soru 16
If it doesn’t rain, …………

A) it turned into ice.
B) we can go on a picnic.
C) I would buy a new car.
D) she would have helped me.

Soru 17
If you multiply two by two, …………

A) it becomes steam.
B) you get orange.
C) they see you.
D) you get four.

Soru 18
If you had forgotten your raincoat, …………

A) we wouldn’t miss the bus.
B) you would have got wet.
C) the cat will run away.
D) I save more money.

Soru 19
Don’t wait for me this afternoon! …………

A) I’ll be sleeping at home.
B) I watch a film on TV.
C) I’m studying Maths.
D) I was at the library.

Soru 20
I need money. …………

A) May I use your pen?
B) Could I have the bill?
C) Would you lend me some?
D) Can you send the letters?

1. A 2. B 3. A 4. C 5. B 6. C 7. D 8. B 9. A 10. A 11. B 12. D 13. C 14. D 15. D 16. B 17. D 18. B 19. A 20. C