• İngilizce 6 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Selim – - – - TV since he came home.

A) has been watching
B) will be watching
C) is watching
D) watched

Soru 2
I have been waiting for you – - – - an hour.

A) after
B) since
C) before
D) for

Soru 3
What – - – - you – - – - this time tomorrow?

A) do / do
B) were / doing
C) will / be doing
D) have / been doing

Soru 4
I have to go to the airport. – - – - borrow your car?

A) Must I
B) May I
C) Should I
D) Would I

Soru 5
- – - – pick me up from the terminal?

A) May I
B) Can I
C) Have you
D) Could you

Soru 6
I will be flying to my hometown to see my parents – - – - .

A) for a long time
B) last month
C) next week
D) yesterday

Soru 7
I don’t like horror movies. I – - – - watch them.

A) generally
B) usually
C) always
D) seldom

Soru 8
I have been looking for my dictionary. I looked – - – - but I couldn’t find it.

A) everywhere
B) nowhere
C) anywhere
D) where

Soru 9
The questions were – - – - difficult – - – - I couldn’t answer them.

A) such / that
B) so / that
C) as / as
D) very / as

Soru 10
You have to speak – - – - with your teachers.

A) quick
B) fast
C) easily
D) carefully

Soru 11
If you – - – - cold water, you get ill.

A) will drink
B) drinks
C) drink
D) would drink

Soru 12
If I – - – - you, I would study harder.

A) were
B) are
C) will be
D) have been

Soru 13
Call me if you – - – - your mind.

A) remember
B) decide
C) forget
D) change

Soru 14
If she – - – - here earlier, she wouldn’t have missed the bus.

A) come
B) came
C) had come
D) has come

Soru 15
The teacher – - – - wrote these questions must be very cruel.

A) which
B) who
C) whose
D) where

Soru 16
The man – - – - wife died two years ago lives alone in that big house.

A) who
B) which
C) whose
D) where

Soru 17
He started to run – - – - he saw me.

A) if
B) while
C) as soon as
D) so fast that

Soru 18
- – - – it was cold, we didn’t go out.

A) As soon as
B) Because
C) Although
D) If

Soru 19
- – - – they played better, they lost the game.

A) Although
B) Because
C) Before
D) If

Soru 20
The hotel – - – - we stayed last year was very bad.

A) where
B) what
C) whose
D) there

1.A 2.D 3.C 4.B 5.D 6.C 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.A 13.D 14.C 15.B 16.C 17.C 18.B 19.A 20.A