• İngilizce 7 – Test 3



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Emre asked Mert ………… he was tired.

A) if
B) to
C) on
D) in

Soru 2
She’s good ………… painting pictures.

A) by
B) up
C) in
D) at

Soru 3
Their house is full ………… furniture.

A) to
B) on
C) of
D) as

Soru 4
Are you ready ………… your wedding?

A) for
B) with
C) as
D) at

Soru 5
I’m not familiar ………… these kind of problems.

A) about
B) with
C) from
D) then

Soru 6
He was ………… about football.

A) interested
B) similar
C) familiar
D) crazy

Soru 7
The little boy isn’t ………… of dogs.

A) famous
B) afraid
C) good
D) bad

Soru 8
I haven’t ridden a motorbike ………… .

A) recently
B) already
C) since
D) for

Soru 9
Have you ………… driven a truck?

A) never
B) just
C) been
D) ever

Soru 10
I ………… studying for my English exam for the last two hours.

A) will be
B) have been
C) was
D) would be

Soru 11
I ………… my clothes. They are clean now.

A) am washing
B) washed
C) have washed
D) wash

Soru 12
I was very tired. I had been ………… in the office all day.

A) sleeping
B) resting
C) eating
D) working

Soru 13
Gülten: “Why are you so happy?” Gülten asked me ………… I was so happy.

A) where
B) when
C) why
D) what

Soru 14
Teacher: “Open the window!” The teacher ………… me to open the window.

A) told
B) said
C) talked
D) spoke

Soru 15
Ahmet: “Do you work at this factory?” Ahmet ………… me if I worked at that factory.

A) spoke
B) said
C) told
D) asked

Soru 16
Justin: “We may go on a picnic.” Justin said they ………… go on a picnic.

A) could
B) might
C) would
D) can

Soru 17
Sedat: “I won’t go to work today.” Sedat said he wouldn’t go to work ………… .

A) the following day
B) the previous day
C) the next day
D) that day

Soru 18
When I went home, the children …………………… .

A) has already gone out
B) had tidied their room
C) are cooking the dinner
D) will do their homework

Soru 19
………………….. because I had already seen it.

A) I will buy a new DVD
B) I’m reading a magazine
C) I did not watch the film
D) I haven’t travelled by plane

Soru 20
His hands were all in paint. …………………….

A) He had been painting the house.
B) They had been playing football.
C) The baby had been sleeping.
D) She had been walking.

1. A 2. D 3. C 4. A 5. B 6. D 7. B 8. A 9. D 10. B 11. C 12. D 13. C 14. A 15. D 16. B 17. D 18. B 19. C 20. A