• İngilizce 7 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Amasya is – - – - for its apples.

A) famous
B) keen
C) good
D) afraid

Soru 2
My son is – - – - about online games.

A) crazy
B) interested
C) familiar
D) fond

Soru 3
You should be ashamed – - – - yourself for telling my secret.

A) in
B) on
C) about
D) of

Soru 4
Who is responsible – - – - this mess?

A) of
B) for
C) on
D) at

Soru 5
You are too late. We were worried – - – - you.

A) about
B) for
C) from
D) with

Soru 6
When my friend called me, I – - – - for my exam for two hours.

A) am studying
B) will be studying
C) had been studying
D) have been studying

Soru 7
I have met this guy – - – - .

A) before
B) yet
C) never
D) since

Soru 8
She – - – - in a bank since she graduated from the university.

A) will be working
B) had been working
C) has been working
D) have been working

Soru 9
Have you – - – - read such an interesting story before?

A) so far
B) lately
C) ever
D) never

Soru 10
My mother hasn’t finished the washing up – - – - .

A) already
B) yet
C) never
D) still

Soru 11
She – - – - a strange noise before she slept.

A) had heard
B) has heard
C) will hear
D) hears

Soru 12
- – - – I had finished my homework, I watched my favorite TV show.

A) If
B) Before
C) While
D) After

Soru 13
I had searched on the Net – - – - I started my project.

A) so
B) before
C) after
D) although

Soru 14
I am very tired. I – - – - to fix the car all day long.

A) try
B) tries
C) will be trying
D) have been trying

Soru 15
The match had already – - – - when we got to the stadium.

A) started
B) seen
C) watched
D) gone

Soru 16
Joseph: “I am going to fly to Brazil.”
Joseph said that he – - – - to fly to Brazil.

A) am going
B) was going
C) will be going
D) has been going

Soru 17
My father: “Where have you been?”
My father asked me where – - – - .

A) have I been
B) I have been
C) had I been
D) I had been

Soru 18
Yeşim: “I went shopping yesterday.”
Yeşim said that she had gone shopping – - – - .

A) then
B) that day
C) the next day
D) the previous day

Soru 19
The teacher: “Don’t speak” The teacher told us – - – - .

A) don’t speak
B) didn’t speak
C) not to speak
D) not speaking

Soru 20
Salih: “Are you busy?”
Salih asked me – - – - I was busy.

A) by
B) if
C) about
D) as

1.A 2.A 3.D 4.B 5.A 6.C 7.A 8.C 9.C 10.B 11.A 12.D 13.B 14.D 15.A 16.B 17.D 18.D 19.C 20.B