• İngilizce 8 – Test 8



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
She will be – - – - for her exam when I get home.

A) doing
B) staying
C) working
D) studying

Soru 2
By the time the boss came, the workers – - – - the work.

A) finish
B) had finished
C) used to finish
D) will have finished

Soru 3
I am too tired. I will be sleeping – - – - .

A) in a few minutes
B) two minutes ago
C) at the moment
D) yesterday

Soru 4
- – - – the end of this term, everybody will have graduated from the school.

A) From
B) In
C) On
D) By

Soru 5
If you are ill, you – - – - your doctor.

A) have to see
B) used to see
C) had to see
D) would see

Soru 6
If I were you, I – - – - apologize to her.

A) must
B) can
C) may
D) would

Soru 7
If they had known the subject, – - – - .

A) they can learn better
B) they never want to study regularly
C) they would have answered the question
D) they will be reading all the questions soon

Soru 8
What would you do if you – - – - a millionaire?

A) are
B) were
C) do
D) did

Soru 9
You called me – - – - I was checking my e-mails.

A) since
B) when
C) because
D) while

Soru 10
- – - – he had a terrible toothache, he went to the dentist.

A) Since
B) So
C) For
D) Until

Soru 11
Ceyda is – - – - hardworking – - – - Selma.

A) from / to
B) such / as
C) so / as
D) as / as

Soru 12
She was walking when – - – - .

A) he is watching TV
B) I saw her in the mall
C) she will buy a present
D) her mother walks every day

Soru 13
- – - – I feel sleepy, I drink a cup of coffee.

A) In order to
B) Whenever
C) So that
D) Whatever

Soru 14
Rice is grown in Kastamonu – - – - farmers.

A) for
B) in
C) by
D) with

Soru 15
This book was – - – - in 1976.

A) published
B) watched
C) played
D) said

Soru 16
The windows are being – - – - by my mother.

A) clean
B) cleans
C) cleaned
D) cleaning

Soru 17
The tickets – - – - by my secretary tomorrow.

A) will buy
B) will be buying
C) will be bought
D) will have bought

Soru 18
Exam papers must be – - – - in 15 minutes.

A) given
B) watched
C) decided
D) bought

Soru 19
A: – - – - ?
B: By Fatih Sultan Mehmet

A) What is the book about
B) Who was Istanbul conquered by
C) Will you go to İstanbul by your car
D) Did Fatih Sultan Mehmet conquer İstanbul

Soru 20
Andy: – - – - ?
Brian: I will be studying English.

A) What will you be doing this time tomorrow
B) What time will you be studying English
C) Where will you be studying English
D) Who will you be with in the library

1.D 2.B 3.A 4.D 5.A 6.D 7.C 8.B 9.D 10.A 11.D 12.B 13.B 14.C 15.A 16.C 17.C 18.A 19.B 20.A